fbpx

за ЗДРАВИ ЧЕРВА

10% отстъпка с код COLON10

Колон Стим

Подпомага редовното изхождане при запек (Plantago ovata)
Изчиства от шлаки дебелото черво (Plantago ovata)
Поддържа бактериалната флора (пребиотици)
Спомага за здравето на дебелото черво (пробиотици)
Помага за контрол на теглото (инулин от цикория)

Прочети повече!

Колон Стим шише трансп

Сега на промоционална цена!
Изполвай промо код COLON10!

25 лв.

22.50 лв.

Колон Стим синбиотик

Отличен синбиотик !

ФИБРИ + ПРЕБИОТИЦИ + ПРОБИОТИЦИ

Помага при запек и раздразнено дебело черво

Какво съдържа Колон Стим?

Балансирани пропорции на три съставки

Фибри

Фибри

Фибрите от Plantago ovata подобряват общото състояние на пациенти със синдром на дразнимо дебело черво, особено при запек, защото стимулират перисталтиката на червата и повлияват на времето за преминаване на съдържимото. (prof. Wawer, Manager Apteki, 06.2012)

Цикория

Пребиотици

Пребиотиците - Систематичният преглед на резултатите от клиничните изпитвания от 2017 г. показа, че хранителните добавки с инулин намаляват биомаркерите на метаболитен синдром. (Liu, F et al, 2017)

Бактерия

Пробиотици

Действие на пробиотиците - Lactobacillus Rhamnosus помага за нормалната чревна перисталтика и намалява пропускливостта на чревната лигавица за бактериални токсини.(Szajewska et al, 2016)

Имаш ли някой от следните проблеми?

Колон Стим е модерна хранителна добавка и отличен синбиотик, съчетаващ полезното действие на три натурални съставки – фибри, пребиотици и пробиотици.

Растителните фибри прeчистват от шлаки червата, включително и при дивертикули. Те спомагат и за поддържане на нормално телесно тегло. Фибрите са естествен помощник срещу “лошия” холестерол и високата кръвна захар, те прихващат излишните мазнини и въглехидрати от храносмилатилната система и ги извеждат неусвоени извън организма. 

Колон Стим  помага за пречистване от токсини, затова е изключително полезен за правилното функциониране на целия организъм. Благоприятното действие на пребиотиците и пробиотиците допълнително спомагат за поддържана на доброто здраве на червата.

Ябълка обогатена формула
Колон Стим шише трансп

Колон Стим

Сега на промоционална цена! Изполвай промо код COLON10!

25 лв.

22.50 лв.

Научни факти

Фибрите от Plantago ovata бял живовляк определено подобряват общото състояние на пациенти със синдром на дразнимо дебело черво, особено в случаите със запек, понеже стимулират перисталтиката на червата и повлияват на времето за преминаване на съдържимото. (prof. Wawer, Manager Apteki, 06.2012)

Здравни свойства на ябълкови екструдати – Като се има предвид високото съдържание на фибри, по-точно в материала след екстракцията, пресовките може да се използват като допълнение към диетата под формата на препарати, които биха подобрили перисталтиката на червата, а благодарение на сорбционните свойства, биха ограничили също абсорбцията на холестерола от храносмилателния тракт. (Bartnikowska et al, 1997, Aprikian et al, 2001, Cruz et al. 2004).

Систематичният преглед на резултатите от клиничните изпитвания от 2017 г. показа, че хранителните добавки с инулин намаляват биомаркерите на метаболитен синдром. (Liu, F et al, 2017)

Lactobacillus Rhamnosus е един от най-изследваните пробиотици от групата на „добрите” полезни за здравето бактерии. Разграждането му създава токсична среда за вредните бактерии в организма, пречи на подхранването и развитието на „лошите” бактерии. (Szajewska et al, 2016)

Изследвания показват, че Lactobacillus Rhamnosus може да помогне за поддържане на нормалната бактериална флора не само в чревния тракт, а и на уринарната система като противодейства на Escherichia coli и на опасните ванкомицин-резистентни щамове на Помага за нормалната чревна перисталтика и намалява пропускливостта на чревната лигавица за бактериални токсини.(Szajewska et al, 2016)

Lactobacillus rhamnosus GG (АТСС 53103) е един от клинично най-добре проучените пробиотични организми. Освен това, L. rhamnosus GG показва много добро прилепване in vitro към епителни клетки и слуз. Тук докладваме, че L. rhamnosus GG е в състояние да формира биофилми върху абиотични повърхности, за разлика от други щамове на Lactobacillus casei група, тествани при същите условия. (Dekeersmaecker et al., 2007)

ВЪЗПОЛЗВАЙ СЕ ОТ ПРОМОЦИЯТА!

Вземи Колон Стим с 10% намаление и безплатна доставка с промо код COLON10!

×
×

Cart