Лесно и леко отслабване

Повечето хора, за да отслабнат, се подлагат на диета, която обаче е различна от обичайния им хранителен режим. Промяната води до стрес, а той от своя страна – до запек или разстройство.

Колон Стим съдържа 60% ценни фибри от индийски бял живовляк (Plantago ovata) и 3% ябълкови фибри, които подпомагат перисталтиката при запек и спират обратното резорбиране на вода в дебелото черво при разстройство. Помагат ежедневното изхождане да бъде леко и с нормална консистенция.

  • Фибрите набъбват в храносмилателната система и нежно почистват червата и дивертикулите от шлаки и токсини. В процеса на отслабване е особено важна детоксикацията и своевременното отстраняването на излишните продукти от обмяната на веществата
  • Фибрите прихващат излишните мазнини и въглехидрати в храносмилателната система и ги извеждат навън неусвоени. Така по естествен начин оказват контрол на теглото, като се ограничава отлагането излишните мазнини.
  • Фибрите са най-добрият натурален помощник в борбата срещу  „лошия” холестерол и излишните въглехидрати, поети с храната, които водят до повишаване на кръвната захар.
  • Пребиотициците и пробиотиците в Колон Стим се грижат за нормалното бактериално равновесие в чревната флора и за здравето на дебелото черво.

Колон Стим е отличен синбиотик, който се грижи за здравословно отслабване, редовното изхождане и здравето на червата при различните диети.